Holistische massagetherapie

Je lichaam ontspannen en versterken door massagetherapie. Chronische klachten verminderen op een onstpannen en liefdevolle manier.

Heb je chronische klachten in bijvoorbeeld je schouders of rug of voel je je niet lekker in je lichaam? Dan kan massagetherapie je helpen om dit op te lossen.

Werkwijze holistische massagetherapie

De eerste en belangrijkste stap om je problemen op te lossen, is bewustwording. Door massage en aandacht gaan we ervaren hoe je lichaam zich gedraagd, zoals het doet. Vervolgens kunnen we stappen zetten om dit te veranderen. Door een bodyreading, oefeningen en diverse massagetechnieken wordt je lichaam weer in een meer ontspannen manier van zijn gebracht.

We gebruiken je lichaam is om de kwaliteit van je leven te verbeteren. Een leven van plezier en voldoening, dat start door een goede relatie met je eigen geweldige lichaam.

Massage serie Optimalisatie lichaamshouding

In deze serie van vier massage sessies wordt je gehele lichaam behandeld en geholpen om weer zo optimaal en fijn mogelijk te functioneren.

Veel mensen hebben fysieke klachten doordat ze hun lichaam niet goed gebruiken. Dit is vaak niet geheel zelf te herstellen, omdat spieren en bindweefsel zich heeft vastgezet. Door het lichaam langs te gaan en al deze specifieke gebieden los te maken en opnieuw de kans te geven om goed te functioneren, zal bewegen prettiger en gemakkelijker worden. Wanneer je prettiger beweegt en steviger staat, zal je je ook op emotioneel en mentaal vlak beter voelen.

Werkwijze

In deze massage serie van 4 sessies, werken we van de voeten omhoog, om je fysiek weer vanaf de grond op te bouwen.

  • Sessie 1: voeten, benen en bekken
  • Sessie 2: buik, borst en ruggegraad
  • Sessie 3: flanken, schouders en armen
  • Sessie 4: nek, hoofd en integratie van het geheel.

De sessies bestaan uit een intake, bodyreading, oefeningen en massage.

Kosten

  • Massagetherapie: 65 euro voor ongeveer 90 minuten (incl. intake en evt. behandelplan).
  • Optimalisatie lichaamshouding: 230 euro voor de vier sessies van ong. 105 minuten per sessie (incl. intake).

In alle massagevormen ben je zelf verantwoordelijk voor je proces en je grenzen. Het is mijn verantwoordelijkheid om je hierbij te helpen.

Beschikbaarheid massages: voornamelijk in de avond.

Betalingen graag contant.