Marijke voor Holistische therapie en detox

Tot aan november 2011 heb ik 14 jaar mijn brood verdiend in diverse kantoorbanen, de laatste jaren in de ICT. Ik ontdekte daar dat ik vooral geïnteresseerd was in de mens achter de pc, in mijn ogen het meest waardevolle aspect in een bedrijf. Ik heb me jaren bezig gehouden met het verbeteren van de kwaliteit van producten en werkprocessen. Ik ontdekte dat de sleutel tot succes ligt bij de mensen die er mee moeten werken. Mijn ervaring is dat in veel organisaties de processen leidend zijn en daar heb ik veel mensen onder zien lijden! Ik ontdekte mijn passie:  Mensen inspireren om te ontdekken wat ze nodig hebben om goed te functioneren! Door mensen te verbinden met hun kwaliteiten en hun collega´s kwam er betere communicatie en samenwerking, waardoor het beoogde resultaat (verbeterde producten en processen) vanzelf kwam. De ICT werd voor mij weer waar het oorspronkelijk voor bedoeld is: Een middel en nooit het doel.

Mijn werk was een hele goede spiegel. Ik ontdekte dat ik zelf ook niet wist wat ik wilde en wat mijn talenten en uitdagingen waren. Hier liep ik ook privé tegen aan. De afgelopen jaren heb ik via mijn werk diverse zelfontwikkelingstrajecten doorlopen en bij elke training die ik volgde dacht ik: Ik wil zelf dit soort trajecten gaan begeleiden! In juni 2011 heb ik de vierjarige opleiding tot Holistisch Therapeut en coach afgerond en in november 2011 was het tijd om afscheid te nemen van mijn werkgever en me te gaan richten op mijn eigen praktijk.

Op mijn eigen wijze inspireer ik particulieren en bedrijven om gewenste resultaten, talenten, passies, uitdagingen en onzekerheden in balans te brengen. In mijn trajecten zet ik mijn compassie in om de ander helemaal te kunnen ontvangen, mijn analytische vermogen om door te vragen naar de kern en mijn vakkennis om de technieken aan te bieden die de ander in staat stelt zijn eigen wijsheid te vinden. Ik vind het belangrijk te werken vanuit eigen verantwoordelijkheid, gelijkwaardigheid, duidelijkheid, respect, diepgang, enthousiasme, humor, kwaliteit, integriteit en scherpzinnigheid. Het leven is een leerschool en elke ontmoeting is voor mij een inspiratie om te leren en te groeien. Naast ontmoetingen met mensen haal ik mijn inspiratie uit de natuur, muziek, koken, theater en de liefde en aanmoediging van mijn lieve familie en vrienden.