Jos voor ontspanningsmassage en massagetherapie

ICT-er en Massage therapeut: Door beide werelden te combineren, geniet ik van beiden!

 

Opleiding tot masseur en massagetherapeut

De afgelopen jaren heb ik verschillende massage cursussen gevolgd en ik heb de opleiding Holistisch massagetherapeut afgerond, aan de Akademie voor Massage en Beweging in Amsterdam. Hierdoor heb ik verschillende massagetechnieken geleerd, waardoor ik een op u afgestemde massage kan geven. De holistische visie uit zich doordat ik geloof dat lichaam, gedachten en emoties met elkaar zijn verweven. Dit betekent dat ik bij het masseren van een lichaam ook aandacht zal hebben voor gedachten en emoties.
Het mooiste van massages geven vind ik het persoonlijke contact met mensen en het respect dat ik voor ieder lichaam krijg. Respect en aandacht zijn mijn kernpunten in het contact en tijdens de massage.

Massage & IT

Momenteel combineer ik mijn werk in de IT met mijn passie voor mens en lichaam. Mijn werk in de IT geeft me interessante uitdagingen op het mentale vlak. De massages geven me meer beweging in fysiek en emotie en een heel mooi contact met mensen. Hierdoor vullen ze elkaar aan.

Referentie

Een professional beschreef mij met de volgende woorden:

Je hebt een heel prettig contact met je cliënten. Je weet mensen zich op hun gemak te laten voelen. Daarnaast ontwikkel je een goeie kijk op het fysieke lichaam, en bent in staat daar een goed onderbouwd plan voor te maken. Die combinatie van techniek en mensencontact maken dat je waardevolle, op de cliënt aangepaste sessies geeft. En waar ik persoonlijk erg gesteld op ben is jouw vriendelijke lichtvoetigheid, die geen afbreuk doet aan de waarde van wat je doet.

Via cursussen en intervisie zorg ik er voor dat ik mij blijf ontwikkelen als masseur en als therapeut!